Закрыть
|← Старое Новое →|

Welcome to Ukraine

Welcome to Ukraine
 Голосов: 153 Просм.: 15907 Комментариев: 122
Категория:   Природа
Автор:  evg_En12 декабря´06 16:20
 Вернуться наверх
Комментариев (121)
Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Пользователи, которые нарушают эти правила грубо или систематически, будут заблокированы.
Полная версия правил
Осталось 350 символов
Если вы не видите картинку с контрольными символами, это означает, что в вашем браузере отключена поддержка графики. Включите ее и перегрузите страницу.
Отсортировать по дате Вниз
yasochka  (аноним)  20.12.2006, 13:43
Оценка:  0
yasochka
Я - росіянка за національністю, але народилась і прожила на Україні все своє життя. Дуже люблю свою країну. Але, на жаль, іноді мені соромно за неї: такого неподобства, як у нас, я давно не бачила! Чого варта тільки наша Верховна Рада! Більшість людей живуть за межою бідності, а у депутатів - Венський Бал!!! Пенсія нижче прожиткового мінімуму... Хотілося б пишатися своєю країною, але...
Русская украинка, живущая  (аноним)  20.12.2006, 12:25
Оценка:  0
Русская украинка, живущая
Вот поэтому я так не люблю в последнее время всё, что связано с Украиной. заходишь на такие посты, типа "Добро пожаловать в Украину" и ничего, кроме ненависти там не находишь. Сплошная говенная политика, грязная и бесчеловечная. Спорят с пеной у рта, а толку-то? Если страна живет прошлым, у неё нет будущего. Мне тошно видеть то, что творится сейчас в моей некогда любимой стране. Какие зажравшиеся нелюди у власти, и как живут старики в деревнях... А картинка, кстати - фигня. Банально и скучно.
Gordon_Freeman  (аноним)  19.12.2006, 11:35
Оценка:  0
Gordon_Freeman
Маніту (Украина существует всего 16 лет) - тупорила вискочка!!! Прочитай, баран, звідки взагалі взялась Росія, тоді поміняєш свої погляди... Тільки ти ж не читай "СОВЕТСЬКУ" літературу, а щось більш реальне...
Koltc    19.12.2006, 09:28
Оценка:  0
Koltc
109 ............. 13:11 18.12.2006
годі перекручувати мої слова, я ж не говорив що вся центральна Україна населена переселенцями, я говорив що там їх надзвичайно багато, а переселення відбувалися в часи козаччини, коли ще існувала козацька Січ....
Рада)!  (аноним)  18.12.2006, 13:11
Оценка:  0
Рада)!
Koltc
вибачте,з вашіх слів - як що я не народилася у западній Україні,а наприклад, у Києві то я не українка,а переселенка....
дуже гарно!
Рада)!  (аноним)  18.12.2006, 13:08
Оценка:  0
Рада)!
палыопа
гарахунок того ,що поляки спокійно живуть с сусідами німцями(та і не лише з ними....)
так це повна несинітниця!
справа в тому,що ми не звертаємо на це такої уваги як, наприклад, на відносини Росії і України!
Рада)!  (аноним)  18.12.2006, 13:05
Оценка:  0
Рада)!
драгоман
!!!)))

Маниту
" ;шановний пан" - спробуйте ще раз перечитати історію(як ви всіх закликаєте),ві там знайдете дивний факт - такій державі як Україна набагато більше ніж 16 років!
я проти росіян нічого не маю...а от проти маскалів - дуже багато!
палыопа  (аноним)  16.12.2006, 18:09
Оценка:  0
палыопа
Євгену: так, нездорова реакція. А фотка гарна.

Мене просто бісить, коли російські та українські "ультрапатріоти" починають доводити, що інша нація - не нація, не заслуговує державності і т.д. При цьому посилаються на історію, якої не знають.

Чому поляки спокійно живуть з сусудами - німцями і не ставлять в вину їм Другу світову?

Міфологізація минулого ці майбутнього, з ставленням до сучасності як до помилки. яку слід виправити - вірна ознака кризи суспільної свідомості.
драгоман  (аноним)  16.12.2006, 02:39
Оценка:  0
драгоман
але політики-вони скрізь політики. У Росії порнуху знімають, в Італії порноактриси у депутатах, в США анекдот замість президента... на жаль, у нас теж не зовсім серйозна особа, тільки тим і хороший, що шапки з людей не зривав і баланду не сьорбав. Але я трішки відхилився, взагалі хотілось тільки нагадати вам про ваш таки заклик-учіть історію, можливо перестанете писати "шановний пан" у лапках, а то якось дивно для "коренного украинца".
драгоман  (аноним)  16.12.2006, 02:27
Оценка:  0
драгоман
якщо ви маєте на увазі ОУН-УПА, їх було трохи більше, ніж "несколько", а точніше-масовий спротив окупантам. Якщо ви про УНР, то чисельно їх було багато, але замало націоналізму-Перший Універсал за вільну Україну... у складі Росії і лише четвертий нарешті без усяких складів, але уже трошки було запізно. Якщо ви про Хмельницького, то тоді і поняття націоналізму не існувало. А якщо про наших політиків-не смішіть мене, у них (політиків) це краще виходить, куди якому петросяну братися.
Реклама
Мы в соцсетях
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее здесь